رامسس دوم، موسوم به رامسس کبیر، حوالی سال ۱۲۷۹ پیش از میلاد به سلطنت رسید و معابد بیشتری ساخت، تندیسها و ابلیسکهای بیشتری برپا کرد و بیش از هر فرعون دیگری در تاریخ، صاحب فرزند شد.[۵۰] رامسس دوم رهبر نظامی جسوری بود و ارتش خود را در نبرد کادش (در سوریهٔ امروزی) علیه هیتیها فرماندهی کرد.
منای کاتب و خانوادهاش در حال شکار؛ نقشی از آرامگاه مناح. ۱۴۰۰ قم هنر در مصر باستان با اهداف مختلفی خلق میشد. هنرمندان برای بیش از ۳۵۰۰ سال به سبکهای هنری و نگارگری که در پادشاهی کهن پدید آمده بود، پایبند ماندند و مجموعهای از اصول سخت را دنبال میکردند که در برابر نفوذ خارجی و تغییرات داخلی مقاومت میکرد.[۱۴۶] این عناصر معیار هنری — خطوط، اشکال و سطوح صاف رنگی همراه با نمای مسطح افراد بدون عمق — حس نظم و تعادل در اثر ایجاد میکردند.
Want much more of Twitter trends? Subscribe to us on Gumroad and checkout many of the products and services (coming before long). Get to out to us on the Speak to web site if you want some thing far more. Email handle
در حدود سال ۱۳۵۰ قبل از میلاد، ثبات پادشاهی نوین با به سلطنت رسیدن آمنهوتپ چهارم و اصلاحات رادیکال و آشفتهٔ او تهدید شد. آمنهوتپ به حمایت از پرستش آتون، خدای خورشید که سابقاً گمنام بود پرداخت و پرستش اکثر خدایان دیگر را سرکوب کرد. او نام خود را به آخناتون تغییر داد و پایتخت مصر را به شهر جدید آختاتون (عمارنه امروزی) منتقل کرد.
Updated: This can be the timestamp in your local time for when the info was very last refreshed. Refresh your browser to obtain refreshing updates.
کاتب نشسته از سقاره، دودمان پنجم فرعون بهطور رسمی رئیس نظام قضایی بود و مسئولیت وضع قوانین، اجرای عدالت و حفظ نظم و قانون را برعهده داشت. مصریان باستان این مفهوم را ماعت مینامیدند.[۷۳] هیچ قانونی از مصر باستان باقی نمانده است، اما اسناد دادگاه نشان میدهد قانون مصر بر دیدگاهی عقلانی مبتنی بر حق و باطل بنا شده بود که بر رسیدن به توافق و حل و فصل منازعات به جای پایبندی دقیق به مجموعهای پیچیده از قوانین تأکید داشت.[۸۳] مجالس محلی بزرگان، که در پادشاهی نوین به کنبت معروف بودند، در پروندههای کوچک و اختلافات جزئی قضاوت میکردند.
[۶] مصر باستان میراثی ماندگار از خود به جای گذاشته است؛ هنر و معماری آن بهطور فراگیری الگوبرداری و آثار باستانی آن به گوشه و کنار دوردست جهان برده شده است. ویرانههای عظیم آن برای هزاران سال تخیل مسافران و نویسندگان را برانگیخته است. کاوشهای باستانشناسی در قرون اخیر توسط اروپاییان و مصریان منجر به علاقهٔ نویافتهای نسبت به آثار باستانی و بررسی علمی تمدن مصر شده است.[۷]
خانههای مسکونی خواص و عوام بهطور یکسان از مصالح فاسد شدنی مانند آجرهای گلی و چوب ساخته شده بودند و باقی نماندهاند. دهقانان در خانههای سادهای زندگی میکردند. کاخهای اشراف و فرعون سازههای پیچیدهتری بودند. چند کاخ باقیمانده از پادشاهی نوین، مثلاً در ملقطه و عمارنه، دیوارها و کفهای تزئینشده با صحنههایی از نقوش مردمان، پرندگان، حوضچههای آب، خدایان و طرحهای هندسی را نشان میدهند.
رونق تمدن مصر باستان تا حدودی ناشی از توانایی آن در بهرهگیری از شرایط درهٔ رود نیل برای کشاورزی بود. سیلهای قابل پیشبینی و آبیاری کنترلشدهٔ این درهٔ حاصلخیز باعث تولید مازاد محصولات کشاورزی میشد که حاصلش جمعیتی بزرگتر و متراکمتر؛ و دگرگونی اجتماعی و فرهنگی بود. به لطف منابع اضافی، دولتهای مصر میتوانستند به حمایت از برنامههایی چون استخراج مواد معدنی دره و مناطق بیابانی اطراف، تنظیم سامانهٔ نوشتاری مستقل، سازماندهی پروژههای ساختمانی و کشاورزی جمعی، تجارت با مناطق اطراف و ارتشی برای حفاظت از منافع امپراتوری مبادرت ورزند.
موضة جمال ترفيه وفنون لايف ستايل أخبار فيديو بودكاست شتاء السعودية
فراعنه سلسلهٔ بیست و پنجم در سراسر درهٔ نیل از جمله در ممفیس، کرنک، کاوا و جبل برخال معابد و بناهای تاریخی ساختند یا بازسازی کردند.[۵۶] در این دوره، درهٔ نیل شاهد اولین ساخت و سازهای گستردهٔ اهرام (بسیاری در سودان امروزی) از زمان پادشاهی میانه بود.[۵۷][۵۸][۵۹]
حیثیت و مجد مصر در اواخر دورهٔ میانی سوم به طرز قابل توجهی نزول کرد. متحدان خارجی مصر تحت سلطهٔ آشوریان قرار گرفته بودند و تا سال ۷۰۰ پیش از میلاد، جنگ بین دو کشور اجتنابناپذیر مینمود. بین سالهای ۶۷۱ و ۶۶۷ پیش از میلاد، آشوریان به مصر حمله کردند.
معادن طلای وسیعی در نوبه وجود داشت و یکی از اولین نقشههای کشف شده، نقشهٔ یک معدن طلا در این منطقه است. وادی حمامات منبع قابل توجهی از گرانیت، سنگ خاکستری و طلا بود.[۹۹] چخماق برای ساخت ابزار استخراج میشد و تبرهای دستی سنگی چخماقی قدیمیترین شواهد سکونت در درهٔ نیل هستند. گرهکهای این مادهٔ معدنی برای ساخت تیغهها و سرپیکانهایی با سختی و دوام متوسط با دقت تراشیده میشدند و این امر حتی پس از رواج استفاده از مس نیز ادامه یافت. مصریان باستان از اولین کسانی بودند که از مواد معدنی مانند گوگرد به عنوان مواد آرایشی استفاده کردند.[۱۰۰]
[۷۳] پروندههای جدیتر شامل قتل، معاملات بزرگ زمین و غارت مقابر به کنبت کبیر ارجاع میشد که وزیر یا فرعون رئیس آن بودند. از شاکیان و متهمان انتظار میرفت خود را معرفی و سوگند یاد کنند که حقیقت را گفتهاند. در برخی موارد، دولت نقش دادستان و قاضی را به عهده میگرفت و میتوانست متهم را با ضرب و شتم شکنجه دهد تا اعتراف و نام هر گونه همدست احتمالی را بگیرد. فرقی نمیکرد اتهامات جزئی یا جدی باشد، کاتبان دادگاه شکایت، شهادت و حکم پرونده را برای آینده مستند میکردند.[۸۵]
Click Here
Click Here
Click Here
Details
Click Here
Details
Here